Over ons

Sterk In Vloeren: helder in afspraken

Bij Sterk In Vloeren vinden we heldere afspraken belangrijk. Geen dure praatjes, of goedkope 'bla-bla': we vertellen liever een no-nonsense verhaal wat jou duidelijk informeert en echt inspireert. Wij leveren kwaliteit waar geen discussie over nodig is, simpel en vakkundig. En onze prijzen zijn all-in en overzichtelijk. De prijzen van de vloeren zijn bijvoorbeeld inclusief ondervloer en plakplint.

Service

Onze inmeetservice is professioneel en gratis. We bezorgen gratis in Apeldoorn en omgeving (tot 20 km) en buiten de regio tegen een schappelijke prijs. De vloeren zijn voor een handige doe-het-zelver goed zelf te leggen. Laat je het liever over aan de echte vakman, dan komt iemand van Sterk In Vloeren graag bij jou de vloer leggen. Hiervoor staat een team van lokale zzp'ers die kwaliteitswerk leveren tot onze en jouw beschikking.

Wij zijn Sterk In Vloeren en sterk in meer

Naast een breed assortiment in kwaliteit laminaat hebben we prachtige PVC vloeren en tapijt. Zo behoren laminaat met een visgraat patroon of stijlvol Hongaarse punt PVC tot de vele mogelijkheden. Moderne vloeren van PVC hebben we in ruime kleurkeuze. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor stijlvolle traprenovaties & trendy raamdecoraties op maat.

Een nieuwe woning, renovatie of project: met Sterk In Vloeren leg je de basis voor woon- en werkplezier in stijl!

Hulp nodig?